NEVZAT DİNDAR
Demir Küme Sivasspor maçının son hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamlayan Galatasaray’da mecburî rotasyon gerçekleşecek.
Teknik Yönetici Domenec Torrent’in, sakatlığı bulunan Omar’ın yerine Boey, cezalı Marcao’nun yerine ise Alpaslan ile maça başlaması bekleniyor. Başka taraftan ileri uçta ise Mustafa Muhammed’in forma giyeceği belirtildi.
Torrent seri peşinde
Cim-Bom’da Adana Demirspor’un evvelki gün yenilmesi, Avrupa yolunda sarı-kırmızılıları umutlandırdı. Teknik Yönetici Torrent dün oyuncularıyla bir toplantı yaparak, önlerinde kazanmaları gereken 4 maçın olduğunu söyledi.
59 yaşındaki Katalan teknik adamın, “Bu makus dönemin tesellisi Avrupa bileti olabilir. Bir talihimiz var ve önümüzdeki 4 maçı kazanırsak bu maksadımıza ulaşabiliriz” dediği öğrenildi.
FC Bayern’de üst üste 10’uncu şampiyonluk
Galatasaray’da Domenec Torrent’in Avrupa hayali için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galatasaray’da Domenec Torrent’in Avrupa hayali için ilk yorumu yapabilirsin.